Női ingek munkához

list Tovább: Inspirációk Tovább: favorite Találat: 1076
A stílusos ing eleganciát kölcsönöz Önnek. Válasszon széles választékból, és fejezze ki személyiségét. A hosszú vagy rövid ujjú ingek különböző formájú gallérokkal díszítettek. Az ujjak mandzsettái klasszikus vagy mandzsettagombos záródást kínálnak. Az ingek remekül illenek nadrágokhoz, szoknyákhoz és farmerekhez. Használja munkához, társasági eseményekhez és szabadidőben.

A női gardróbban az ingek gyakrabban tűnnek nőiesnek. Kivágásukat tekintve eltérnek a klasszikus férfiakétól. Valahol a vállak hangsúlyosak, máshol a mandzsetta az ujjak körül, vagy például egy illeszkedő vágás a törzs és a mell területén. Gyakran díszítik vagy merészebb színekben.

A férfi megjelenésű ingek, általában túlméretezett formában, már néhány éve slágerek a női gardróbban. Előnyük a kényelem. A laza szabás garantálja a mozgás szabadságát, az anyag (általában 100 százalék pamut) kényelmet és kellemes érzést biztosít egész nap.

A túlméretezett ingek remekül passzolnak farmerhez, de szűk nadrághoz is. Hordhatod őket tokos szoknyával, hosszabb darabok esetén akár ruhaként is harisnyával, csizmával.

A túlméretes ingek otthon is jól jönnek. A hosszúság garantálja, hogy jól érezd magad benne.

Ha még nincs hasonló típusú inged a szekrényedben, próbáld ki tippjeinket. Válasszon a széles választékból, és fejezze ki egyéniségét.

vasárnap hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat január február március április Lehet június július augusztus szeptember október november december

Új fiók létrehozása

Már van fiókja?
Jelentkezzen be Vagy Reset password