Új olasz bőr aktatáskák Paolo Peruzzi

list Tovább: Inspirációk Tovább: favorite Találat: 652

A legkeresettebb férfi kiegészítők közé tartoznak a valódi bőr aktatáskák. Eleganciát és elegánst kölcsönöznek a férfiruházatnak, ugyanakkor funkcionálisak és praktikusak is. A válltáskák divatos modelljei ezért minden kiegészítő boltban nélkülözhetetlenek. A Paolo Peruzzi márka különféle szabásúférfiaktatáskákat kínál olasz természetes bőrből

A legkeresettebb férfi kiegészítők közé tartoznak a valódi bőr aktatáskák. Eleganciát és elegánst kölcsönöznek a férfiruházatnak, ugyanakkor funkcionálisak és praktikusak is. A válltáskák divatos modelljei ezért minden kiegészítő boltban nélkülözhetetlenek. APaolo Peruzzi márka többféle szabású olasz természetes bőrből készült férfi aktatáskákat kínál, melyekre aprecíz megmunkálás és a minőségi anyagok használata jellemző. Tekintse meg e-shopunkban elérhető modelleket a Top-Brands.hu címen és add hozzá őket a választékhoz.

A természetes bőrből készült férfi aktatáskák legkeresettebb modelljei

A férfi aktatáska legnépszerűbb modellje az N02. Klasszikus dizájn minden korosztály számára, két színben kapható. Ez a kiváló minőségű természetes bőrből készült aktatáska elegáns megjelenést kölcsönöz minden férfi formális stílusnak.

panska_kozena_aktovka_n02-br.jpg

Paolo Peruzzi férfi bőr aktatáska N02 - barna

2panska-kozena-aktovka-n02-bl. jpg

Paolo Peruzzi férfi bőr aktatáska N02 - fekete

< /strong>

Paolo Peruzzi férfi bőr aktatáska N02 - sötétbarna

Az N03 táska olyan férfiak igényeinek megfelelő választás, akiknek hivatalos vagy üzleti ruhát kell viselniük a munkahelyükön. A teljes bőr aktatáska klasszikus kiegészítője lesz öltönynek vagy szabott nadrágnak és nyakkendős ingnek. Tágas, és A4-es méretű is, így gyorsan nélkülözhetetlen kelléke lesz minden ügyféllel való találkozónak.

Paolo Peruzzi férfi bőr aktatáska N03 - fekete

Paolo Peruzzi férfi bőr aktatáska N03 - barna

Minden férfinak, aki a legapróbb részletekre is odafigyelve megalkotott, tartós, gáláns kiegészítőt keres, az N04 modell kiváló választás lesz.

Paolo Peruzzi férfi bőr aktatáska N04 - fekete

Paolo Peruzzi férfi bőr aktatáska N04 - barna

Új termékek valódi olasz bőrből

A Paolo Peruzzi a férfi bőr aktatáskák vezető lengyel márkája. Több mint tíz éve nyűgözi le kiváló minőségű, természetes bőrből készült aktatáskáival, amelyek tökéletesen illeszkednek egymodern stílusos férfiszekrénybe. Kínálatukban aaktatáskák és női aktatáskák is megtalálhatók. Paolo Peruzzi idei újdonságai nem hiányozhattak kínálatunkból – mindenképp nézze meg az N01 és N05 modellek jellemzőit, és alakítsa ki őket a sajátja.

Az N01 modell egy ajánlat egy a mindennapiüzlett kedvelő férfi – egyszerű varrás, strapabíró anyag és két színváltozat elérhetősége lehetővé teszi, hogy az aktatáska bármilyen stílushoz illeszkedjen. Válasszon egy Olaszországban gyártott terméket, és élvezze tökéletes megjelenését évekig.

Paolo Peruzzi férfi bőr aktatáska N01 - fekete

Paolo Peruzzi férfi bőr aktatáska N01 - barna

Az N05 minden olyan nő igényeit kielégíti, akiknek sok dolgot kell magukkal vinniük a munkahelyükön vagy üzleti találkozókon. Az a képesség, hogy A4-es formátumban tárolja a dokumentumokat anélkül, hogy fennállna azok sérülésének veszélye, felbecsülhetetlen érték lesz egy sikeres nő számára. A klasszikus szabás minden üzletasszonynak tetszeni fog.

Paolo Peruzzi Elegáns női bőr aktatáska N05 - fekete

Paolo Peruzzi Elegáns női bőr aktatáska N05 - konyak

Paolo Peruzzi Elegáns női bőr aktatáska N05 - sötétbarna

vasárnap hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat január február március április Lehet június július augusztus szeptember október november december

Vytvorenie nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa radšej Alebo Reset password